3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.


HBO Max is een van de grootste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is dan ook veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Shazam! (2019)
Regie: David F. Sandberg | Cast: Zachary Levi, Mark Strong, Jack Dylan Grazer, e.a. | Kijk direct
De veertienjarige Billy Batson wordt tegen zijn zin in opgenomen in een nieuw pleeggezin. Zijn leven verandert volledig wanneer een eeuwenoude tovenaar hem krachten geeft waarmee hij kan veranderen in een volwassen superheld. Samen met zijn maatje Freddy neemt hij het op tegen de kwaadaardige wetenschapper Thaddeus Sivana en de zeven hoofdzonden.12 Years a Slave (2013)
Regie: Steve McQueen | Cast: Chiwetel Ejiofor, Michael Fassbender, Benedict Cumberbatch, e.a. | Kijk direct
Solomon Northup, een getalenteerd violist, wordt op en dag ontvoerd en verkocht als slaaf. Niemand luistert naar hem wanneer hij vertelt een vrij man te zijn. Na twaalf jaar ontmoet hij een hevige tegenstander van de slavernij. Deze ontmoeting zal voor altijd zijn leven veranderen. Na al het gruwelijke lijden dat hem is aangedaan, durft hij langzaam weer te dromen over een terugkeer naar huis.Hairspray (2007)
Regie: Adam Shankman | Cast: Nikki Blonsky, John Travolta, Brittany Snow, e.a. | Kijk direct
Tracy ziet haar droom uitkomen wanneer ze auditie mag doen voor The Corny Collins Show, een dagelijks dansprogramma op tv. Ondanks de vooroordelen die veel mensen over haar hebben, weet ze met haar tomeloze enthousiasme en hippe danspasjes een rol te bemachtigen. Dit tot groot ongenoegen van de verwende dancing queen Amber, die haar eigen positie in gevaar ziet komen.NieuwsFilm