Deze spannende thriller op Netflix houdt de kijkers aan de buis gekluisterd

Don't Let Go knalt de Top 10 binnen.


De actie-/misdaadthriller Don't Let Go staat nieuw in de Netflix Top 10. Het is de zoveelste nieuwe film in de lijst de afgelopen dagen. Zo verwelkomden we al een Nederlandse blockbuster, een Franse actiethriller en een Belgisch-Nederlandse thriller.

Don't Let Go of Relive komt van regisseur Jacob Estes (Mean Creek) en wordt door de streamer omschreven als "spannend". Je ziet rollen van onder meer David Oyelowo, Storm Reid en Mykelti Williamson.

Wisselende ontvangst
Op Rotten Tomatoes scoort de film een matige 48 procent op de Tomatometer. Het publiek is meer tevreden gezien de mooie 79 procent als Audience Score. Moviemeter komt tot een 2,8/5.

"Hoewel bewonderenswaardig intelligent en goed gecast, lijdt Don't Let Go aan een formulebenadering die wordt verergerd door het onevenwichtige script en een ongemakkelijke toon," luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Kijk nu op Netflix
Wil je de film graag even zien, dan vind je deze nu hier op Netflix.


Geschiedenis
Nadat de familie van een man vermoord wordt, krijgt hij een telefoontje van één van de overledenen: zijn nicht Ashley. De man weet op het eerste gezicht niet of hij geesten ziet of dat hij zijn verstand verliest, maar naderhand volgen er nog meer telefoontjes. Deze zullen hem helpen de geschiedenis te herschrijven.

NieuwsFilm