Kunnen ze dan nu eindelijk 'Rush Hour 4' gaan maken?

Kunnen ze dan nu eindelijk 'Rush Hour 4' gaan maken?

Het internationale politieduo lijkt op het punt te staan terug te keren voor een gloednieuw onderzoek.

De komedieklassieker Rush Hour heeft over de jaren heen op meerdere bekende vervolgfilms kunnen rekenen, en mogelijk staat de volgende voor de deur. Hoofdrolspeler Chris Tucker spreekt zich nu uit over de mogelijke hernieuwde samenwerking met Jackie Chan.

De succesvolle filmreeks over het politieduo van Tucker en Chan werd tussen 1998 en 2007 gemaakt. Ze volgen een inspecteur uit Hong Kong, die een onwaarschijnlijke relatie aangaat met een luidruchtige LAPD-agent om misdaden over de hele wereld op hilarische wijze op te lossen.

Gesprekken over een vierde deel liepen al langer, maar werden stopgezet nadat de vaste regisseur van de reeks, Brett Ratner, door verschillende vrouwen werd beschuldigd van seksuele intimidatie. Warner Bros. Pictures heeft toen alle banden met de regisseur verbroken.

Aankondiging van Jackie Chan
In december 2022 deed Jackie Chan al een voorzet voor de vernieuwing van de filmreeks op het Red Sea International Film Festival. Toen zei hij tegen de pers dat het vierde deel "officieel in ontwikkeling" was.

Hij vertelde verder dat er gesprekken liep over het maken van Rush Hour 4 en dat hij later die avond een gesprek zou hebben met de regisseur van de film om aan het script te werken.

De huidige staat van de film
Vervolgens ontbrak er enig nieuws over het project. Maar de mediamachine van Hollywood zit natuurlijk nooit stil. Nu heeft tijdens een gesprek met Variety Chris Tucker, de buddy van Jackie Chan in de films, zijn mening verkondigd over het nieuwe deel.

Tucker zei tijdens een interview over zijn nieuwe Air over de aankomende sequel: "Ik ben er enthousiast over. Het zal niet zijn wat je normaal hebt gezien...'Rush Hour 4,' dat is iets wat ik er zeker in zal stoppen omdat ik graag met Jackie werk, maar ik heb wat nieuw spul waarvan ik denk dat je het echt leuk gaat vinden. Ik ben er enthousiast over."

Het is nu dus een kwestie van wachten, en hopen, op de officiële aankondiging.



NieuwsFilm

meest populair