Jennifer Aniston snapt niet waarom Adam Sandler draagt wat hij draagt

Jennifer Aniston snapt niet waarom Adam Sandler draagt wat hij draagt

Dat geeft hem het excuus om er steeds vreemd bij te lopen

Jennifer Aniston promoot op dit moment de nieuwe film Murder Mystery 2. Haar collega, Adam Sandler, staat bekend om zijn unieke kledingstijl. Hij draagt meestal spullen die niet bij elkaar passen.

Jennifer Aniston kent Adam Sandler al meer dan 30 jaar - en zijn vreemde kledingkeus. Ze zegt tegen Jimmy Fallon: "Hij kreeg laatst een award en droeg toen een pak. Dat zag er vreemd uit bij hem, want hij voelt zich er zichtbaar ongemakkelijk in."

Uit eten
Jennifer is dol op Adam en zijn vrouw en vertelt: "We gingen een keer uit eten. Zijn vrouw was perfect gekleed en gekapt. Maar Adam had een sportbroekje aan en gympen. Daarboven droeg hij een shirt dat totaal niet bij de rest paste."

Droog vertelt zij het grote, aanhoudende probleem: "En toch riep Vogue hem een keer uit tot stijlicoon. En sinds die tijd heeft hij een excuus om er steeds zo bij te lopen. Want hij ziet er toch geweldig uit?"

Nieuwe film
Het interview naar aanleiding van de nieuwe film staat hieronder in een YouTube-video van The Tonight Show starring Jimmy Fallon.



NieuwsFilm

meest populair