Deze films moet je zien als je 'John Wick' helemaal geweldig vindt

Meer keiharde en soortgelijke actiefilms!


De vierde John Wick-film is een groot succes. De bijna 3 uur lange actiefilm is een hit, waardoor de nodige filmfanaten meer soortgelijke projecten willen zien. Hieronder zetten we nog eens even de beste op een rijtje.

Zie hieronder drie films die behoorlijk veel lijken op de avonturen die John Wick beleeft. Deze mag je niet missen als je al geniet van de bovenstaande franchise.

1: Nobody
Nobody kwam in 2021 uit en deed het uitstekend. De film, waarin de hoofdrol is weggelegd voor Bob Odenkirk (voornamelijk bekend van Breaking Bad en Better Call Saul), staat op IMDb op een hele nette 7,4 en ook het Rotten Tomatoes cijfer mag er zijn: 84%.

Een doorsnee man beschermt een vrouw die wordt lastiggevallen door louche figuren. Wanneer hij ervoor zorgt dat een van deze figuren in het ziekenhuis belandt, komt hij erachter dat de persoon in kwestie de broer is van een beruchte drugscrimineel. Laatstgenoemde wil nu hoe dan ook wraak nemen.2: Atomic Blonde
Deze keiharde actiefilm met niemand minder dan Charlize Theron mag dan wel minder goed gescoord hebben dan zijn bovenbuur, de cijfers zijn nog prima. Het IMDb punt is een 6,7 en op Rotten Tomatoes scoort deze een 79%.

Het verhaal volgt een MI6 agent, die tijdens de Koude Oorlog undercover gaat in Berlijn. Daar onderzoekt ze de moord op een andere agent en zoekt ze naar een vermiste lijst met dubbelagenten.3: Bullet Train
In Bullet Train (die op IMDb op een 7,3 staat en op Rotten Tomatoes 54%) zien we Brad Pitt als Ladybug, een onfortuinlijke huurmoordenaar die vastbesloten is zijn werk voortaan vreedzaam te verrichten nadat zijn klussen iets te vaak zijn ontspoord.

Maar het lot lijkt Ladybug niet gunstig gezind, want aan boord van de snelste trein op aarde stevent hij in zijn nieuwe missie af op een confrontatie met dodelijke huurmoordenaars van over de hele wereld die stuk voor stuk verwante, maar tegenstrijdige doelen hebben... en moet hij het voor elkaar zien te krijgen om van de trein af te komen.NieuwsFilm