Goed nieuws voor DC-fans die uitkijken naar 'Blue Beetle'

De eerste beelden worden heel snel verwacht.


Een nieuwe groepsfoto van de cast hint naar de eerste officiële trailer voor de Blue Beetle-film, de langverwachte DC-film die later dit jaar verschijnt.

Een unieke held[
In de film zien we Xolo Maridueña als Jaime Reyes, alias DC-held Blue Beetle. Angel Manuel Soto regisseerde de film en het is de de eerste keer dat een Latino-acteur de hoofdrol speelt in een superheldenfilm. Susan Sarandon speelt de schurk.

Het plot volgt het titelpersonage terwijl hij een buitenaardse scarabee ontdekt die zijn leven voor altijd verandert. Bovendien zal Blue Beetle de eerste DC-film zijn die uitkomt na de recente reset van het DC Universe met The Flash.

Een nieuw universum
Volgens James Gunn van DC Studios zou Blue Beetle mogelijk kunnen aansluiten op het nieuwe DC Universe. De studio moet deze mogelijkheid echter nog bevestigen. Terwijl er alleen concept art en een teaserposter voor de film zijn uitgebracht, moet de marketing voor de film binnenkort beginnen, aangezien deze in augustus in de bioscoop verschijnt.

CinemaCon, die plaatsvindt van 25 tot en met 27 april, zal een vertoning van The Flash bevatten, de volgende DC-film van Warner Bros. Discovery.

Aangezien de studio waarschijnlijk op meer vlakken aanwezig zal zijn, zou het niet verrassend zijn als ze de eerste Blue Beetle-trailer tijdens het evenement debuteren.NieuwsFilm