Downey Jr. en Pattinson samen in film over seriemoordenaar

Average Height, Average Build zou de film heten.


Van regisseur Adam McKay verscheen alweer even geleden de komedie Don't Look Up op Netflix en je kent hem mogelijk ook van films als The Big Short, Vice en The Other Guys. Zijn volgende film bevat grote namen.

Volgens Puck News zijn dat onder meer Robert Pattinson en Robert Downey Jr.. In Average Height, Average Build, zoals de film zou heten, speelt Pattinson een seriemoordenaar die in de politiek gaat om wetten te veranderen zodat moorden makkelijker kan.

Welke rol Downey Jr. speelt werd nog niet bekend en de twee Roberts zullen ongetwijfeld omringd moeten worden met vele andere grote sterren.

Flink budget
Er wordt ook aangegeven dat McKay weer een flink budget nodig heeft en het is maar de vraag bij welke studio of streamer de filmmaker zijn film kan onderbrengen. Ondanks dat Don't Look Up een van de best bekeken Netflix-films is, lijkt die streamer niet meer zo happig op prijzige projecten.

Downey Jr.
Downey Jr. werd deze week ook al in verband gebracht met de remake van de klassieker Vertigo en we zien de Iron Man-acteur komende periode in Christopher Nolans ​​Oppenheimer en ook de komedie All-Star Weekend moet nog verschijnen.

Pattinson
Pattinson zien we volgend jaar in Mickey 17 van regisseur Bong Joon Ho en hij werkt uiteraard aan de vervolgen op The Batman.

McKay
McKay zit eveneens niet stil. Na Don't Look Up maakte hij de HBO-serie Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty. Hij werkt nu aan de film Bad Blood en de tv-serie Kings of America.NieuwsFilm