Nieuwe dinofilm met Anne Hathaway beter dan 'Jurassic World'?

De details van het project zijn veelbelovend!


Een film over dinosauriers probeert zich altijd (en terecht) te meten aan de iconische Jurassic Park. Overtreffen lukt desondanks nauwelijks. Dat heeft Jurassic World wel bewezen. Kan de nieuwe dinofilm met Anne Hathaway in de hoofdrol de Jurassic World-films wél overtreffen?

Anne Hathaway pakt de hoofdrol in een nieuwe dinosaurusfilm uit de jaren tachtig en het concept van de nieuwe film wijzen al op een flinke verbetering ten opzichte van de Jurassic World-films.

Jurassic World: Dominion
Hoewel de drie films stuk voor stuk blockbusters zijn en wereldwijd miljoenen opleverden, bleef de kwaliteit van de films ver achter. Het dieptepunt zagen we met Jurassic World: Dominion, die ontzettend slecht werd ontvangen op Rotten Tomatoes.

Overtreffen
Het is misschien dan niet moeilijk om die films kwalitatief te kunnen overtreffen. Alles wijst erop dat Hathaway dat met haar nieuwe project wel voor elkaar zal krijgen. Veel is er nog niet over bekend, maar kleine details duiden op een heel ander soort dinofilm.

De details beloven dat het behoorlijk spannend zal worden. Dat kan ook bijna niet anders met regisseur David Robert Mitchell aan het roer. Hij is vooral bekend van de psychologische horror It Follows. Daarnaast wordt Hathaway ook gezien als een perfecte toevoeging bij het project, waardoor de film nu al grote kans van slagen heeft.

NieuwsFilm