'Spectre'-acteur Christoph Waltz over 2 bekritiseerde scènes in de 007-films met Daniel Craig

Hoe kijkt de acteur naar de controversiële scènes?


James Bond is altijd wel voer voor discussies onder fans en dat is alleen maar goed. Er zijn twee scènes in het Bond-universum waar fans het maar niet eens over kunnen worden. Spectre-acteur Christoph Waltz schijnt zijn licht op de bekritiseerde scènes. Let op: spoilers volgen!

In het laatste deel van Daniel Craigs avontuur als James Bond, No Time To Die, maakten de kijkers een behoorlijk gedurfde keuze. Het explosieve einde liet namelijk zien dat James Bond wordt vermoord.Gedurfde keuze
Waltz heeft enorm veel bewondering voor die keuze van de makers. "Dat is gedurfd, maar het is wel fantastisch", vertelt de acteur in een interview met Cinemablend. "Het is absoluut iets dat niemand had verwacht. Daniel maakte dit ding zo eigen en laat merken dat het prima is om door te gaan zonder hem. Zelfs al is zijn James Bond overleden."

Controversiële twist
Een ander discussiepunt onder fans was de grote, controversiële plottwist in Spectre. Ernst Stavro Blofeld bleek toen de geadopteerde stiefbroer van 007 te zijn. Daar is niet iedereen fan van, maar Waltz blijkt groot voorstander te zijn van deze onthulling."Ik denk dat het vanuit een oogpunt van drama een fantastische wending is", legt de acteur uit. "Het is ook nuttig voor de verhalen. Het verhoogt het conflict en dat is goed voor het drama in de films."

NieuwsFilm