'Ghostbusters: Afterlife'-sequel krijgt er twee grote namen bij

De opnames van de film gingen afgelopen week van start.


Naar verluidt hebben Patton Oswalt en Kumail Nanjiani zich bij de alsmaar groeiende cast van Ghostbusters: Afterlife gevoegd.

Hoewel er weinig bekend is over de sequel van Sony Pictures, worden er nu steeds meer castleden bekendgemaakt. Gil Kenan zal de regie van de film op zich nemen na het door Jason Reitman geregisserde Ghostbusters: Afterlife.

Iedereen is terug!
Volgens Deadline zullen ook Carrie Coon en Paul Rudd terugkeren. Jason Reitman, die de laatste film in de franchise regisseerde, zal de rol van schrijver en producent op zich nemen.

De nieuwe generatie Ghostbusters zal New York City veiliger maken. Later dit jaar wordt een trailer verwacht voordat de film eind 2023 in de bioscopen wordt uitgebracht.

Terug naar New York
Ernie Hudson heeft al een versie van het script gezien en prees het werk van scenarist Reitman. Hij zei dat Reitman opgegroeid is met de franchise en een geweldig script heeft geschreven.

Nieuwe regisseur Gil Kenan is erg enthousiast over de film en vereerd om de erfenis van de Ghostbusters-franchise voort te zetten.NieuwsFilm