Kim Feenstra in een zeer gewaagde jurk op Instagram-foto's

Ze lijkt wel mooier en mooier te worden!

Door redactie
Kim Feenstra is een Nederlandse actrice, presentatrice en model. Hoewel ze in 2022 slechts in een enkele film was te zien, namelijk Sputum, zorgt ze er wel voor dat we haar zeker niet vergeten.

De in Groningen geboren Feenstra werd in 2007 bekend toen ze deelnam aan het televisieprogramma Holland's Next Top Model. Sindsdien is ze uitgegroeid tot een van de meest succesvolle Nederlandse modellen van haar generatie. Dat toont ze nu weer eens opnieuw aan.

Werk
Ondanks het feit dat Feenstra's werk als actrice momenteel op een laag pitje staat (hoogstwaarschijnlijk doordat ze in nog niet zo heel lang geleden beviel haar eerste kindje) toont ze wel vaak genoeg aan waarom ze een van de knapste vrouwen van Nederland genoemd wordt.

Feenstra, eveneens bekend van haar modellenwerk voor o.a. H&M, DKNY en Victoria's Secret, plaatst wel vaker pikante foto's op haar Instagram-pagina. Ze heeft dan ook maar liefst meer dan 600.000 volgers die ze graag trakteert op kiekjes en filmpjes.

Plaatjes
Nu kwam ze eveneens weer met een hele reeks. Feenstra was aanwezig bij de recente Nijntje Awarness Campagne van het Sikkelcelfonds. Niet alleen goed dus dat Feenstra als BN'er hier aan meedoet, ze weet ook hoge ogen te gooien in haar prachtige outfit en was waarschijnlijk de grote ster van de avond.

Interesse in de kiekjes van een sensuele Kim Feenstra? Klik dan hier.

Eerlijk is eerlijk, hoewel we het inmiddels wel van haar gewend zijn, ziet er wel weer beeldschoon uit. Oordeel zelf maar met de onderstaande foto's.

NieuwsFilm