3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.


Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Underwater (2020)
Regie: William Eubank | Cast: Kristen Stewart, Vincent Cassel, Jessica Henwick, e.a. | Te zien op: Disney+
Norah werkt als monteur in een laboratorium op de bodem van de Marianentrog. Na een aardbeving, weet zij met een kleine groep collega's ternauwernood aan de dood te ontsnappen. Hun enige hoop om te overleven is een verlaten vaartuig. Het gevaar blijkt echter nog niet te zijn geweken. Onderweg worden ze aangevallen door een enorm diepzeemonster.I Know What You Did Last Summer (1997)
Regie: Jim Gillespie | Cast: Jennifer Love Hewitt, Ryan Phillippe, Anne Heche, e.a. | Te zien op: Prime Video / Viaplay
Vier tienervrienden - genaamd Julie, Ray, Helen en Barry - rijden op een nacht per ongeluk iemand dood. Ze dumpen het lijk vervolgens in het water om problemen met de politie te voorkomen. De groep spreekt af om het hier nooit meer over te hebben. Een jaar later krijgt een van de daders een briefje met daarop de boodschap dat de afzender weet wat het viertal heeft gedaan. Niet veel later beginnen er doden te vallen.Guillermo del Toro's Pinocchio (2022)
Regie: Guillermo del Toro en Mark Gustafson | Cast: Gregory Mann, Ewan McGregor, Ron Perlman, e.a. | Te zien op: Netflix
In de nasleep van de Eerste Wereldoorlog, snijdt de eenzame Geppetto, die zijn enige zoon is verloren, uit hout een nieuwe metgezel. Door een vleugje magie komt deze pop tot leven. Geppetto geeft hem de naam Pinocchio. Al snel zorgt Pinocchio voor problemen, want hij is behoorlijk stout. De jongen worstelt met het vinden van de ware betekenis van het leven.NieuwsFilm