3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Jurassic World (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Colin Trevorrow | Cast: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins, e.a. | Kijk direct
Zach en Gray gaan op vakantie naar een dinopretpark voor de kust van Costa Rica, waar hun continu gestreste tante Claire manager is. Hun bezoek verandert in een nachtmerrie wanneer de nieuwste attractie - de Indominus rex - ontsnapt en de jacht op de bezoekers opent. Claire probeert samen met de laconieke dinotrainer Owen haar neefjes terug te vinden en de oersterke dino uit te schakelen.



The Good Nurse (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tobias Lindholm | Cast: Jessica Chastain, Eddie Redmayne, Nnamdi Asomugha, e.a. | Kijk direct
Amy Loughren, een alleenstaande moeder die in de avonduren werkt als verpleegkundige in een ziekenhuis, lijdt aan een zware hartaandoening, maar kan niet stoppen met haar werk. Haar nieuwe collega Charlie Cullen blijkt al snel haar reddende engel. Alles verandert wanneer de onverwachte dood van een patiënt hem in een kwaad daglicht plaatst.



Bullet Train (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Leitch | Cast: Brad Pitt, Brian Tyree Henry en Karen Fukuhara, e.a. | Kijk direct
Ladybug, een huurmoordenaar die zijn werk voortaan vreedzaam wil verrichten nadat zijn klussen te vaak zijn ontspoord. Het lot lijkt hem niet gunstig gezind. Aan boord van een hogesnelheidstrein van Tokio naar Kioto stevent hij af op een confrontatie met dodelijke huurmoordenaars. Aan Ladybug om deze gevaarlijke reis te overleven.



NieuwsFilm

meest populair