3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.


Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Ghostbusters: Afterlife (2021)
Regie: Jason Reitman | Cast: Mckenna Grace, Finn Wolfhard, Carrie Coon, e.a. | Kijk direct
Phoebe verhuist met haar moeder en broertje verhuizen naar een oude boerderij waar hun overleden opa ooit woonde. Hier ontdekken ze een verbinding met de oorspronkelijke ghostbusters. Wanneer er nieuw bovennatuurlijk gevaar opduikt, moeten de kinderen besluiten of ze in de voetsporen van hun opa willen treden.Dirty Dancing (1987)
Regie: Emile Ardolino | Cast: Patrick Swayze, Jennifer Grey, Wayne Knight, e.a. | Kijk direct
De verwende Frances Houseman, bijgenaamd Baby, brengt samen met haar familie de zomermaanden door op een vakantiepark. Daar valt ze als een blok voor de rijpere, charismatische dansinstructeur Johnny Castle. Samen beleven ze de tijd van hun leven en werken ze toe naar een onvergetelijke einddans.The Devil All the Time (2020)
Regie: Antonio Campos | Cast: Tom Holland, Robert Pattinson, Riley Keough, e.a. | Kijk direct
Arvin Russell, de zoon van een oorlogsveteraan, is grootgebracht op het afgelegen platteland. Hij is een jongeman van goede wil, maar wordt vrijwel dagelijks geconfronteerd met het kwaad dat in alles en iedereen lijkt te schuilen. In een poging om zijn naasten en zichzelf te beschermen, krijgt hij te maken met een smeerlap van een dominee, corrupte sheriff en rondtrekkend moordenaarsechtpaar.NieuwsFilm