Een vergulde eerste poster voor 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes'

Keer dit jaar terug naar de wereld van The Hunger Games.


Jaren na het afsluitende The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 gaat de franchise verder met een vijfde film in de vorm een prequel.

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes is de titel van deze prequel. Daarvoor keert Francis Lawrence tevens terug naar de franchise als regisseur, en al in juni verscheen al een eerste teaser.

Vergulde eerste poster
Nu heeft Lionsgate ondertussen een eerste poster vrijgegeven voor The Ballad of Songbirds and Snakes. Bekijk hieronder de compleet vergulde poster.


Songbirds and Snakes
De prequel-film speelt zich af 64 jaar voor de gebeurtenissen van de originele Hunger Games films en het verhaal draait om de 18-jarige Coriolanus Snow, die de laatste hoop is voor zijn uitstervende geslacht.

Gedurende de 10e jaarlijkse Hunger Games volgen we hem tijdens zijn opleiding, machtsgrepen, liefde en verlies, waarbij hij oog in ook komt te staan met Lucy Gray Baird. Hun race tegen de klok om te overleven zal uiteindelijk uitwijzen wie een zangvogel is en wie een slang.

De film beschikt over een ware sterrencast, met rollen voor onder meer Tom Blyth, Rachel Zegler, Viola Davis, Peter Dinklage, Jason Schwartzman en Hunter Schafer.

Vanaf 16 november draait The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes in de Nederlandse bioscoopzalen.NieuwsFilm