Filmproducent onthult enorme tijdsprong in aantocht voor 'Avatar'-films

De filmproducten onthult enkele details

Avatar: The Way of Water heeft de bioscoopkassa's flink laten rinkelen en heeft het interesse van het publiek omtrent de toekomst van de franchise weer aangewakkerd. Alhoewel er binnenkort nog heropnames zullen plaatsvinden voor Avatar 3, geeft producent Jon Landau al enige details prijs over Avatar 4, waaronder een sprong in de tijd.

In Avatar: The Way of Water volgen we het verhaal van Jake Sully, gespeeld door Sam Worthington. Samen met zijn vrouw Neytiri (Zoe Saldaña) en zijn gezin ontdekken ze nieuwe streken van planeet Pandora terwijl ze vluchten voor de kwaadaardige kolonel Miles Quaritch.

Avatar 4
In een recent interview doet filmproducent Jon Landau een boekje open over de toekomst van de saga. Hij geeft aan dat meerdere scènes voor Avatar 4 al zijn opgenomen, om te voorkomen dat de jonge acteurs die de kinderen van Jake en Neytiri vertolken te oud werden.

"De eerste akte is al opgenomen. Want eerlijk gezegd, maken we een sprong in de tijd in de tweede akte van Avatar 4. We moesten alle kinderen al opgenomen hebben voordat ze te oud werden", aldus Landau.

Toekomst
Het lijkt er dus op dat er in Avatar 4 er een grote gebeurtenis zal plaatsvinden die een enorme impact zal hebben op de toekomst van de saga. Waar dat over zal gaan blijft nu een kwestie van speculeren, de film krijgt namelijk pas in 2026 een release.

Avatar 3 komt december 2024 uit in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair