3 topfilms die in april op Netflix verschijnen

Voor ieder wat wils komende maand.


Netflix pakt ook in april weer uit met een hele hoop films en series. FilmTotaal heeft vandaag de 3 beste films voor je op een rijtje gezet die volgende maand op de streamingdienst zullen verschijnen.

Kwestie van Geduld (2022)
Regie: Ruud Schuurman | Cast: Barbara Sloesen, Frans Dam, Genelva Krind, e.a. | 6 april
Chef-kok Monica heeft een dikke punt gezet achter haar jeugd in het Limburgse dorp Noorbeek en woont nu in Amsterdam. Als ze samen met haar vriend een nieuw restaurant wil openen, moet ze noodgedwongen terug naar haar roots om de laatste banden door te snijden. In Noorbeek komt ze echter oog in oog te staan met haar grote jeugdliefde, waardoor ze aan alles begint te twijfelen.The Woman King (2022)
Regie: Gina Prince-Bythewood | Cast: Viola Davis, Lashana Lynch, Sheila Atim, e.a. | 13 april
1823. Het Afrikaanse koninkrijk Dahomey wordt mede beschermd door een groep vrouwelijke krijgers: de gevreesde Agojie. Generaal Nanisca is druk met het klaarstomen van een nieuwe generatie vechtsters voor een aankomende strijd tegen een dreiging vanuit een concurrerend koninkrijk. De eigenwijze Nawi is een van haar nieuwe rekruten en blijkt een bijzondere positie in het gehele machtsspel te hebben.The Last Kingdom: Seven Kings Must Die (2023)
Regie: Edward Bazalgette | Cast: Alexander Dreymon, Mark Rowley, Arnas Fedaravicius, e.a. | 14 april
Na de dood van koning Edward gaan Uhtred uit Bebbanburg en zijn nieuwe bondgenoten, uitgerust met de nodige wapens, op avontuur door een verscheurd koninkrijk in de hoop Engeland eindelijk te verenigen. Ondertussen barst er een harde strijd los voor de troon tussen rivaliserende erfgenamen en vijanden van buitenaf. Uhtred komt hierbij voor lastige dilemma's te staan.NieuwsFilm