'Star Wars'-actrice Daisey Ridley laat weer eens van zich zien én hoe

'Star Wars'-actrice Daisey Ridley laat weer eens van zich zien én hoe

Ze ziet er weer prachtig uit.

Enkele jaren geleden werd Daisy Ridley in een keer wereldberoemd. In 2015 wist de actrice, destijds 22 jaar oud, de hoofdrol te bemachtigen in de nieuwe Star Wars-trilogie. Ze had echter best veel moeite met alle aandacht en besloot dan ook sociale media achter zich te laten. Dat is echter al lang niet meer het geval.

Vorig jaar keerde Ridley terug en is ze weer te vinden op o.a. Instagram. Dit gaat haar goed af. Zo heeft ze nu alweer bijna 400.000 volgers, die ze regelmatig trakteert op kiekjes en filmpjes. Nu is het weer raak.

Plaatjes
De actrice deed weer eens een fotoshoot en trakteerde haar fans op enkele beelden. Ondanks het feit dat deze sterk werden onthaald en Ridley binnen de kortste keren duizenden likes en complimentjes kreeg, vinden sommigen het echter merkwaardig dat ze terug is op sociale media.

Zo zei ze eerder nog: "Het lukt me om mijn persoonlijke leven te scheiden van mijn carrière. Ik denk dat het feit dat ik niet op sociale media zit daarbij ook behoorlijk helpt. Als je alleen al naar de statistieken kijkt zie je dat behoorlijk veel mensen last hebben van angststoornissen vanwege sociale media".

Maar toch
"Ik heb zelf ook de nodige vrienden die echt verslaafd zijn aan hun telefoon, maar ondanks het feit dat zij kampen met zware angstgevoelens, kunnen ze geen afstand nemen van hun mobieltje. Ik wil niet terugkeren naar sociale media. Soms denk ik er wel aan, maar nee, de waarheid is dat ik niet opnieuw te zien zal zijn op Instagram en andere soortgelijke websites".

De actrice lijkt zich toch bedacht te hebben, maar of wij daar nu zo'n probleem mee hebben denken wij niet, al helemaal niet wanneer ze mooie kiekjes deelt.

Interesse in de foto's van Daisy Ridley? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair