Gerucht: Quentin Tarantino heeft bekend actrice op het oog voor zijn 10e film

Het gerucht gaat dat Quentin Tarantino voor zijn laatste film 'The Movie Critic' van de acteerkunsten van Cate Blanchett gebruik wil gaan maken


Naar het schijnt wil Quentin Tarantino voor zijn tiende film - wat tevens zijn laatste film moet worden - Cate Blanchett gaan casten voor de hoofdrol. De aankomende film zou over de teloorgang van het huidige Hollywood moeten gaan.

Het gerucht komt van filmrecensent Jeff Sneider in podcast 'The Hot Mic'. Hij wist te melden dat de productie in de herfst van start moet gaan en dat Tarantino Blanchett wil gaan inschakelen.

Schijnwerpers
Blanchett staat momenteel veelvuldig in de schijnwerpers vanwege het succes van TÁR. De actrice werkte nog niet eerder samen aan een film met Tarantino.

Verder is er nog weinig bekend over het laatste Tarantino-project. Eerder klonken geluiden dat de film over de overleden filmcriticus Pauline Kael zou gaan, maar twee vrienden van Tarantino sabelden dat gerucht neer.

Dat de film 'The Movie Critic' zou gaan heten, is een gerucht dat nog steeds overeind staat. Wellicht wordt de komende tijd meer bekend over de film waarmee Tarantino zijn carrière als regisseur wil afsluiten.

NieuwsFilm