3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Red Sparrow (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Francis Lawrence | Cast: Jennifer Lawrence, Matthias Schoenaerts, Joel Edgerton, e.a. | Kijk direct
De Russische ballerina Dominika Egorova wordt door haar oom gerekruteerd voor een geheime dienst waar jongeren worden opgeleid tot spionnen. Ze krijgt de opdracht om een Amerikaanse agent te verleiden. Egorova komt lijnrecht tegenover hem te staan en wordt vervolgens gevraagd om juist voor hem aan de slag te gaan.



Turning Red (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Domee Shi | Cast: Rosalie Chiang, Sandra Oh, Orion Lee, e.a. | Kijk direct
De dertienjarige Mei Lee is een zelfverzekerde scholiere die het liefst wil ontsnappen aan haar overbeschermende moeder Ming, maar ook een goede dochter wil zijn. En alsof het al niet moeilijk genoeg is dat haar interesses, relaties en lichaam door de puberteit aan het veranderen zijn, verandert ze ook nog eens iedere keer wanneer ze overprikkeld raakt in een enorme rode panda.



The Grand Budapest Hotel (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Wes Anderson | Cast: Ralph Fiennes, Tony Revolori, Andrien Brody, e.a. | Kijk direct
Grand Budapest, ooit een vijfsterrenhotel voor de elite, is inmiddels in verval geraakt. Directeur Zero blikt terug op de tijd dat hij als piccolo kwam werken in het hotel, onder leiding van monsieur Gustave, de flamboyante conciërge. De twee raakten betrokken bij allerlei incidenten en moesten uit handen zien te blijven van fascisten.



NieuwsFilm

meest populair