3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.


Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Captain America: Civil War (2016)
Regie: Anthony en Joe Russo | Cast: Chris Evans, Robert Downey Jr., Daniel Brühl, e.a. | Te zien op: Disney+
Na een uit de hand gelopen missie, wil de overheid een wet in het leven roepen om de Avengers te beteugelen. Supersoldaat Captain America en techmiljardair Iron Man komen hierbij lijnrecht tegenover elkaar te staan. Het conflict tussen de helden en hun bondgenoten loopt steeds verder op. Uiteindelijk gaan ze stevig met elkaar op de vuist.The Birds (1963)
Regie: Alfred Hitchcock | Cast: Rod Taylor, Jessica Tandy, Tippi Hedren, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
Melanie is aan het winkelen in San Francisco wanneer ze Mitch ziet. Deze knappe advocaat, die net doet of hij haar niet kent, is op zoek naar parkietjes om cadeau te kunnen geven aan zijn jarige zus. Melanie besluit haar crush te volgen naar zijn woonplaats en de vogels mee te nemen. Haar trip neemt een bizarre wending wanneer verschillende vogels opeens mensen beginnen aan te vallen.Don't Look Up (2021)
Regie: Adam McKay | Cast: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, e.a. | Te zien op: Netflix
Astronomiestudente Kate Dibiasky ontdekt op satellietbeelden een nieuwe komeet. Haar professor Randall Mindy berekent dat deze echter op weg is richting de aarde en over pakweg een halfjaar in zal slaan. De twee gaan op een mediatour om de bevolking te waarschuwen voor het aankomende gevaarte. Maar niemand blijkt geïnteresseerd in echt nieuws.NieuwsFilm