Deze acteur belooft dat zijn Marvel-personage het op gaat nemen tegen Spider-Man

Deze acteur belooft dat zijn Marvel-personage het op gaat nemen tegen Spider-Man

Wordt Kingpin vs Spidey een realiteit?

Toen Charlie Cox terugkeerde als Matt Murdock in Spider-Man: No Way Home, ontstonden er allerlei mogelijkheden voor andere sterren van de Marvel-series op Netflix om de overstap te maken naar het MCU. Snel na Cox keerde Vincent D'Onofrio terug als Kingpin. De acteur belooft dat een langverwacht gevecht met Spider-Man er echt komt.

D'Onofrio hint niet alleen dat de confrontatie er gaat komen, maar hij belooft gelijk de vloer aan te vegen met Tom Holland's Spider-Man:



Langverwacht
Hoewel Kingpin tegenwoordig vooral gezien wordt als de aartsvijand van Daredevil, heeft hij in de stripboeken bijna net zoveel confrontaties met Spider-Man gehad.

Omdat de rechten van Daredevil jarenlang bij 20th Century Fox lagen (nu 20th Century Studios) en de rechten van Spidey bij Sony, leek een ontmoeting tussen de Kinpin en Spidey onmogelijk.

Nu allebei de personages officieel onderdeel zijn van het MCU, bestaat er alle kans dat ze elkaar tegen kunnen komen in bijvoorbeeld de vierde 'Spider-Man'-film met Tom Holland.

Born Again
D'Onofrio en Cox zullen als eerst weer te zien zijn in het MCU in de serie Echo. Daarna hebben ze allebei hoofdrollen in Daredevil: Born Again.

Jon Bernthal keert ook terug als Frank Castle/The Punisher in deze serie. Hieronder zie je een scène met D'Onofrio en Bernthal van het tweede seizoen van Daredevil



NieuwsFilm

meest populair