Nicolas Cage dronk per ongeluk bloed tijdens opnames 'Renfield'

Nicolas Cage dronk per ongeluk bloed tijdens opnames 'Renfield'

Nicolas Cage begint zo wel erg op Dracula te lijken.

Nicolas Cage laat weten dat hij tijdens het filmen van Renfield per ongeluk bloed heeft gedronken. Maar wat hadden we anders verwacht bij de acteur die niemand minder dan Dracula speelt?

De film volgt Renfield, het hulpje van de machtige vampier Dracula. Hij werkt al jaren voor hem en doet alles wat hem wordt opgedragen, maar hij is er klaar mee. Hij weet alleen nog niet zo goed hoe hij hier onderuit komt.

Cage drinkt bloed
In een ask-me-anything-interview op Reddit liet Cage weten dat hij tijdens het filmen onbewust zijn eigen bloed heeft gedronken. Dit is aardig 'in character' van de acteur, aangezien hij 's werelds beroemdste vampier speelt.

"Niet dat ik aan methodacting deed, maar de hoektanden waren echte hoektanden, ze waren van keramiek en vrij puntig. Dus ik beet een paar keer op mijn lip waardoor ik mijn eigen bloed dronk."

'Renfield' is een vervolg?
De regisseur, Chris McKay, wilde de film adverteren als een direct vervolg op de horrorklassieker Dracula uit 1931. Een klein probleempje, In die film wordt Renfield vermoord.

"Ik denk dat het een grappige manier zou zijn geweest om deze film zo te adverteren. De langste tijd tussen de originele film en het vervolg, Psycho verslaan of wat dan ook"



NieuwsFilm

meest populair