Kim Feenstra is ook in de avonduren prachtig om te zien op nieuwe foto's op Instagram

Kim Feenstra is ook in de avonduren prachtig om te zien op nieuwe foto's op Instagram

Wie wil er naast haar gaan zitten?

Kim Feenstra is een Nederlandse actrice, presentatrice en model. Hoewel ze in 2022 slechts in een enkele film was te zien, namelijk Sputum, zorgt ze er wel voor dat we haar zeker niet vergeten.

De in Groningen geboren Feenstra werd in 2007 bekend toen ze deelnam aan het televisieprogramma Holland's Next Top Model. Sindsdien is ze uitgegroeid tot een van de meest succesvolle Nederlandse modellen van haar generatie. Dat toont ze nu weer eens opnieuw aan.

Werk
Ondanks het feit dat Feenstra's werk als actrice momenteel op een laag pitje staat (hoogstwaarschijnlijk doordat ze in nog niet zo heel lang geleden beviel haar eerste kindje) toont ze wel vaak genoeg aan waarom ze een van de knapste vrouwen van Nederland genoemd wordt.

Feenstra, eveneens bekend van haar modellenwerk voor o.a. H&M, DKNY en Victoria's Secret, plaatst wel vaker pikante foto's op haar Instagram-pagina. Ze heeft dan ook maar liefst meer dan 600.000 volgers die ze graag trakteert op kiekjes en filmpjes.

Plaatjes
Nu kwam ze eveneens weer met een hele reeks. Hierop is ze aan het knuffelen met een van haar vriendinnen. Menig man zou waarschijnlijk deze plaats willen innemen, want Feenstra ziet er weer eens beeldschoon uit.

Interesse in de kiekjes van Kim Feenstra? Klik dan snel hier!

NieuwsFilm

meest populair