De voorwaarde die Keanu Reeves heeft voor 'John Wick: Chapter 5'

Hij keert alleen terug met zijn maatje Chad.


Op dit moment draait de uiterst populaire John Wick 4 in de Nederlandse bioscopen. De blockbuster is een gigantische hit waardoor er misschien ook een vijfde deel zou kunnen komen. Hier is wat we daar tot nu toe al over weten.

In de vierde John Wick zit natuurlijk weer heel wat actie. Mocht je de film nog niet gezien hebben lees dan niet verder onder de trailer want SPOILERS volgen!Einde(?)
Op het einde van het vierde deel lijkt John Wick aan zijn verwondingen te overlijden. Zijn twee vrienden, Winston en 'The Bowery King', lijken dit ook te bevestigen. Maar of dit ook echt zo is...

Eerder zei hoofdrolspeler Keanu Reeves dat het misschien toch nog van een vijfde deel zou kunnen komen. Hier is wat hij er nu tijdens een recent interview over te zeggen had.

Misschien
Zo begint Reeves: "Ik weet het niet. Ik zeg nooit nooit. Wat ik wel weet is dat ik nooit een John Wick film wil maken zonder Chad (de regisseur)".

"We moeten eerst kijken wat voor een verhaal het zou worden en of het de moeite waard is om dit ook nog te verfilmen. Voor mij is het wel heel belangrijk dat het John Wick verhaal goed eindigt en hij op het einde van het verhaal vrede heeft".

NieuwsFilm