Belangrijk 'Incredible Hulk'-personage keert eindelijk terug in 'Captain America 4'

Belangrijk 'Incredible Hulk'-personage keert eindelijk terug in 'Captain America 4'

Al jaren wordt Betty Ross terug verwacht.

In een van de eerste films in het Marvel Cinematic Universe speelde actrice Liv Tyler een belangrijke rol. In The Incredible Hulk uit 2008 was ze te zien als Betty Ross, het liefje van Bruce Banner. Na zestien jaar keert ze eindelijk terug.

Betty Ross is niet alleen het oogappeltje van de Hulk. Ze is ook de dochter van General Thaddeus "Thunderbolt" Ross. Die rol werd toen en enkele andere films gespeeld door William Hurt. Aangezien hij verleden jaar overleed, is hij hercast. Niemand minder dan Harrison Ford vervangt Hurt.

Betty Ross terug
In Captain America: New World Order keert Betty Ross terug. Dit meldt The Hollywood Reporter. De film wordt geregisseerd door Julius Onah en Anthony Mackie is opnieuw Sam Wilson / Captain America.


The Leader en Abomination
Overigens speelt Tim Blake Nelson opnieuw Samuel Sterns / The Leader, een personage dat tot op heden ook enkel te zien was in The Incredible Hulk. Uit die film keerde Emil Blonsky / Abomination van Tim Roth al wel terug in Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings en She-Hulk: Attorney at Law.

Mei 2024
Captain America: New World Order staat gepland voor begin mei 2024. ​​Hieronder een verwijderde clip met Tyler als haar Betty Ross.



NieuwsFilm

meest populair