Door deze horrorfilm doe je het gegarandeerd in je broek

Door deze horrorfilm doe je het gegarandeerd in je broek

Als je deze enge film kijkt, doe je vannacht geen oog meer dicht.

Wanneer je een groep mensen vraagt wat zij de engste horrorfilm ooit vinden, krijg je ongetwijfeld meerdere keren deze film als antwoord terug: Sinister. Wat maakt dat zoveel kijkers het in hun broek doen bij het zien van deze spookprent?

In deze horrorthriller van Doctor Strange-regisseur Scott Derrickson wordt een uitgebluste schrijver in zijn nieuwe huis geplaagd door doodenge spookverschijningen.

Gruwelijke moorden
Sinister bevat alle ingrediënten van een goede horrorfilm. In het huis is een gezin op beestachtige wijze vermoord. Op zolder blijkt een doos te liggen met videobanden waarop deze gruwelijkheden zijn vastgelegd.

Deze beelden worden ook in de film vertoond. Kijkers laten op social media massaal weten deze doodeng te vinden. Zeker de effectieve combinatie van muziek en korrelig beeld zorgt voor een geweldige kijkervaring.

Hartslag
Dat Sinister een hele enge horrorfilm is, blijkt ook uit onderzoek. Drie jaar geleden werd de prent zelfs uitgeroepen als allerengste op basis van hartslagmetingen onder een groep kijkers.



Sinister (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Scott Derrickson | Cast: Ethan Hawke, Juliet Rylance, Fred Dalton Thompson, e.a.
Ellison Oswalt, een schrijver van ware misdaadverhalen, ontdekt videotapes waarop beestachtige moorden te zien zijn die plaatsvonden in het huis dat hij net heeft gekocht. Hij besluit onderzoek te verrichten naar de sinistere slachtpartijen en komt zo tot de ontdekking dat er een bovennatuurlijke entiteit in het spel is, die Oswalt zelf ook begint te terroriseren.

NieuwsFilm

meest populair