Ogen dicht: Dit is de engste film ooit!

Ben jij het ermee eens? We hebben de tien engste horrorfilms op een rij.

Welke film nu eigenlijk het engst is, is wel heel erg een persoonlijke mening. Sommige mensen kunnen dubbel liggen om paranormale horrorfilms, terwijl andere kijkers weglopen uit de bioscoopzaal omdat ze zo'n film doodeng vinden.

Een onderzoek heeft nu uitgewezen welke film het engste is. BroadBandChoices koos hiervoor een leuke, maar uiteraard weinig kwalitatieve methode. Op basis van aanbevelingen van recensenten en Reddit-gebruikers werd er een lijst met de 50 engste horrorfilms opgesteld. Vervolgens keek een panel van 50 mensen naar de films.

Aan de hartslagmeter!
Deze 50 deelnemers kregen ook een hartslagmeter om en de hartslagresultaten werden achteraf vergeleken, op de gemiddelde hartslag en de hoogste piek in de slag. Op basis van de gemiddelde hartslag werd de "engste horrorfilm ooit" uitgekozen. Hieronder de top tien:

1. Sinister (2012)
2. Insidious (2010)
3. The Conjuring (2013)
4. Hereditary (2018)
5. Paranormal Activity (2010)
6. It Follows (2014)
7. The Conjuring 2 (2016)
8. The Babadook (2014)
9. The Descent (2005)
10. The Visit (2015)

Wat zeg jij? Ben jij het eens met dat de film van regisseur Scott Derrickson de engste film ooit is? Waarschijnlijk velen niet, aangezien er nog zoveel andere enge films zijn. Denk maar eens aan REC! Laat jouw mening achter op de gebruikelijke plaats. Hieronder de trailer voor Sinister.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair