Zoveel verdient acteur Channing Tatum uit 'Magic Mike' en 'The Hateful Eight'

Zoveel verdient acteur Channing Tatum uit 'Magic Mike' en 'The Hateful Eight'

De acteur houdt een flinke vinger in de pap als co-producer en verdient daardoor extra goed aan zijn films

Channing Tatum is een Amerikaanse acteur, stemacteur, danser, auteur, producer, regisseur en model. De nu 42-jarige ster is misschien wel het meest bekend uit de Magic Mike-films en de dansfilm Step Up.

Channing heeft meer dan 20 awards gewonnen voor zijn films. De nettowaarde van Channing Tatum wordt geschat op 80 miljoen Amerikaanse dollars. Hij is dus best wel rijk.

Hoe het begon
Channing Tatum is geboren in 1980 in Alabama, Amerika. Hij had moeite met school door zijn ADD en dyslexie, waardoor hij liever ging werken. Zo kwam hij als stripper in een nachtclub terecht. In 2000 viel hij op in de videoclip van Ricky Martin's She Bangs.

Dit zorgde voor modellenwerk bij grote namen als Gap en Armani. Ook was hij te zien in televisiereclames. In 2006 speelde Channing in de film She's the Man en brak hij daarna door met Step Up. Meer films volgen, waaronder 21 Jump Street, Magic Mike, Foxcatcher en Jupiter Ascending.

Meer vermogen
Channing Tatum wil vanaf het begin betrokken zijn bij zijn films en besloot al snel co-producer te worden. Dit blijkt een goede zet en levert goed ontvangen films op. Zo verdiende hij 60 miljoen met de eerste twee Magic Mike-films, terwijl deze films bekend stonden als risicovol.

Hier bij Celebrity Networth staat meer over zijn vermogen. Hieronder staat een Instagram-video van Channing. Filmen is niet altijd gemakkelijk.



NieuwsFilm

meest populair