Algemeen

Jet Li haalt miljoenenrecord binnen

door FilmTotaal op 26.11.2007 om 23:19 in Algemeen
In Hollywood is het de normaalste zaak van de wereld dat grote acteurs en actrices miljoenen krijgen voor hun optredens in de meest grote blockbusters. China kan natuurlijk niet achterblijven en dus gaat het ook in de Chinese filmindustrie dezelfde dure kant op. Jet Li heeft namelijk een nieuw recordbedrag gekregen voor zijn optreden in The Warlords. Li vangt met het spelen van een rol in deze film maar liefst honderd miljoen yuan, wat omgerekend neerkomt op een bedrag van dertien miljoen dollar. Li’s vorige recordbedrag was maar zeventig miljoen yuan voor zijn rol in Hero.

Het hele budget voor The Warlords bedraagt overigens maar een luttele veertig miljoen dollar en dat gaat voor bijna de helft op aan het financieren van de cast. Naast Li spelen ook Andy Lau, Takeshi Kaneshiro en Xu Jinglei een rol in de film die door Peter Chang wordt geregisseerd.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Papigiulio

Avatar

Ben benieuwd of hij het waard is. Toegegeven Hero was een hele vette film. Maar zo'n hoge loon met films als Danny The Dog en The One is gewoon belachelijk. Geef mij maar dan zo'n bedrag dan maak ik ook wel zulke flutfilms.

Maar daarentegen heb ik wel onzettend zin in Warlords en Mummy 3 Smiley face

Yanggie

Avatar

Papigiulio "Ben benieuwd of hij het waard is. Toegegeven Hero was een hele vette film. Maar zo'n hoge loon met films als Danny The Dog en The One is gewoon belachelijk. Geef mij maar dan zo'n bedrag dan maak ik ook wel zulke flutfilms.

Maar daarentegen heb ik wel onzettend zin in Warlords en Mummy 3 Smiley face"


het gaat hier over een chinese film he. qua naam is hij het zeker waard. ik denk dat ze de naam jet li ook puur voor marketing doeleind gebruiken om mensen naar de bios te trekken. niet dat ik hem een slechte acteur vindt hoor.

Papigiulio

Avatar

Yanggie "het gaat hier over een chinese film he. qua naam is hij het zeker waard. ik denk dat ze de naam jet li ook puur voor marketing doeleind gebruiken om mensen naar de bios te trekken. niet dat ik hem een slechte acteur vindt hoor."


Oh nee nee nee, zeker geen slechte acteur, mits hij in Chinese films speelt. Hollywood does strange things with a person.

Yloony

Avatar

Het gaat bij hem vooral mis als hij engels moet spreken... Maar een chinese film met Jet Li, daar zit ik wel op te wachten!

NieuwsFilm

meest populair