Jennifer Lopez in ondergoed verovert je helemaal met deze Insta-foto's

Ook zien we Jennifer in lingerie in een reclamevideo.

Door redactie
Op 12 mei verschijnt een nieuwe film [i]The Mother met Jennifer Lopez op de streamingdienst Netflix. Daarin speelt ze een huurmoordenaar die uiteindelijk haar verantwoordelijkheid als moeder grijpt door haar verlaten kind te beschermen.[/b]

Naast acteren heeft JLo nog heel wat andere klussen. Ze is uiteraard ook actief als zangeres en als model voor vele merken is ze te zien in allerlei promotionele activiteiten. En dat is niet gek. Jennifer heeft namelijk een enorme 239 miljoen volgers op Instagram.

Intimissimi op Insta
Italië, amore, Intimissimi. De nieuwe campagne is eindelijk te zien! #JLOxINTIMISSIMI," schrijft JLo bij een reclamevideo waarin we de bekende actrice en zangeres in een sierlijk lingeriesetje in een mooie Italiaanse omgeving zien.

Ze wordt vervolgens vastgelegd door een fotograaf van de paparazzi. De betrapte JLo is daar natuurlijk minder blij mee en stuurt haar onder op hem af. Vervolgens zien we nog eens de stralende lach van Jennifer.

Bijhorende foto's
En er verschenen op het Instagram-kanaal van Intimissimi ook heel wat foto's van JLo in lingeriesetjes.


Zien hoe de 53 jarige Jennifer Lopez eruit ziet? Check de foto's dan hier op het kanaal van Intimissimi en hier de reclamevideo op de Insta van JLo.

Megan Fox
Megan Fox wil dat je haar boezem ziet op Insta-foto's

Florence Pugh
Florence Pugh geeft haar borsten behoorlijk prijs op Insta-foto's


NieuwsFilm