Monsterlijke score op Rotten Tomatoes voor 'Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves'

Een dikke hit!


Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves kwam eerder deze maand uit in de bioscopen. Heb je de film nog niet gezien en ben je nog niet echt overtuigd? Misschien dat de Rotten Tomatoes cijfers je dan wel kunnen helpen.

De fantasiefilm, waarin de hoofdrollen zijn weggelegd voor o.a. Chris Pine, Rege-Jean Page en Michelle Rodriguez, stond een tijdje op een perfecte 100%. Dat is niet langer het geval, maar de cijfers zijn nog steeds erg indrukwekkend.

Ontvangst
Filmcritici geven de film maar liefst een 91% rating. De blockbuster is na (op dit moment) 108 recensies dus 'Certified Fresh'. De 'gewone bioscoopgangers' geven Dungeons & Dragons echter nóg een beter punt, namelijk een 94%.

Goed nieuws voor de fans, want voordat de film überhaupt een wereldwijde release kreeg werd er al gesproken over een eventueel vervolg. Dat lijkt dankzij de overtuigende scores nu al zo goed als zeker.

Verhaal
Dungeons & Dragons: Honor Amongst Thieves is gebaseerd op het populaire bordspel Dungeons & Dragons. De film vertelt het verhaal van een charmante dief en een groep avonturiers die op zoek gaan naar een verloren reliek.

Mocht je de trailer gemist hebben, bekijk deze dan alsnog hieronder.



NieuwsFilm