Joaquin Phoenix gaat op reis in 'Beau is Afraid' op een soort "Joodse Lord of the Ring"

Joaquin Phoenix gaat op reis in 'Beau is Afraid' op een soort "Joodse Lord of the Ring"

In de video deelt regisseur Ari Aster meer over de nieuwe psychedelische achtbaan van Joaquin Phoenix.

Wie denkt dat Hollywood geen gewaagde films meer maakt kan zich in de handen wrijven met Beau is Afraid. De bizarre odyssee, die Joaquin Phoenix door een gestoorde wereld moet maken, wordt nu toegelicht in een nieuwe video door de regisseur zelf. Check hem snel hieronder.

Regisseur Ari Aster kan je al kennen van zijn horrorfilms Hereditary en Midsommar. Daarmee shockeerde hij kijkers over de hele wereld en trok hij veel aandacht naar zichzelf. Door deze successen kan hij nu waarschijnlijk zijn originele droomproject realiseren met Joaquin Phoenix in de hoofdrol.

Voordat hij doorbrak met zijn debuutfilm Hereditary maakte Aster voor vele jaren indrukwekkende kortfilms, waarvan The Strange Things About the Johnsons hem definitief op de kaart heeft gezet. Zijn nieuwste film zou naar verluidt gebaseerd zijn op een van zijn kortfilms, genaamd Beau uit 2011. Helaas is de kortfilm niet beschikbaar.

Bekijk de kortfilm The Strange Things About the Johnsons van 29 minuten hieronder.



Wat we kunnen verwachten van Beau is Afraid
Bij (wie anders dan) A24 zal de film uitkomen, die onlangs een nieuwe featurette uitbracht met Ari Aster aan het woord. In de video licht de regisseur meer toe over zijn droomproject en wat hij ermee hoopt te bereiken.

De synopsis van de film luidt: "Na de plotselinge dood van zijn moeder wordt een zachtaardige maar angstige man geconfronteerd met zijn diepste angsten tijdens een epische, Kafkaëske odyssee terug naar huis."

De nieuwe featurette toont ook nieuwe beelden van de aankomende film, die blijkbaar zal spelen met verschillende genres en talen. Zo staat Phoenix het ene moment op het podium van een toneelstuk, terwijl hij het volgende moment wordt geraakt door een geanimeerde zeegolf.

Beau Is Afraid komt naar de bioscoop op 21 april 2023. Bekijk hieronder gauw de video.



NieuwsFilm

meest populair