3 films op Prime Video die je absoluut niet mag missen

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.


Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Spencer (2021)
Regie: Pablo Larraín | Cast: Kristen Stewart, Timothy Spall, Sally Hawkins, e.a. | Prime Video
Tien jaar na haar huwelijk met prins Charles, is de liefde van Diana voor haar man zwaar bekoeld. Ondanks geruchten over affaires en echtscheidingen gaan de kerstfestiviteiten van de koninklijke familie door op het enorme landgoed Sandringham. Diana hekelt het daar, maar kent het spel. Toch wil ze niets liever dan ontsnappen aan alle tradities.Zillion (2022)
Regie: Robin Pront | Cast: Jonas Vermeulen, Charlotte Timmers, Ella Leyers, e.a. | Kijk direct
1997. De louche zakenman Frank Verstraeten is klein van gestalte, maar heeft enorme ambities. Hij begint in Antwerpen de nieuwe discotheek Zillion. Al snel groeit deze uit tot de place to be voor feestgangers uit binnen- en buitenland. Frank paradeert er met Vanessa, de mooiste vrouw van België, terwijl zijn partner in crime - de pornokoning Dennis Black Magic - voor de pikante acts zorgt.My Policeman (2022)
Regie: Michael Grandage | Cast: Harry Styles, Emma Corrin, Rupert Everett, e.a. | Prime Video
Brighton, 1957. Politieman Tom heeft een relatie met lerares Marion, maar valt eigenlijk op mannen. Dit moet hij geheimhouden, omdat homoseksualiteit niet wordt geaccepteerd. Wanneer hij museumcurator Patrick ontmoet, valt hij voor diens charmes en begint hij een affaire. Marion begint door te krijgen dat er iets niet klopt. Het drama is compleet wanneer iemand Tom en Patrick aangeeft bij de autoriteiten.NieuwsFilm