Chris Pratt laat zich uit over 'Jurassic World 4' en waar die over moet gaan

Komt het er nog van?


Vorig jaar kwam de laatste Jurassic World-film uit, genaamd Dominion. Dit lijkt het einde te zijn van de franchise zoals we die kennen, maar hoofdrolspeler Chris Pratt sluit een vierde deel niet uit. Sterker nog, hij weet waar deze over zou kunnen gaan.

Tijdens een recent interview liet de acteur weten dat hij het gaaf zou vinden om de onderwaterwerelden te verkennen. Pratt heeft het er al over gehad met zijn vriend en Guardians of the Galaxy-regisseur, James Gunn.

Reactie
Zo zegt Pratt: "Kijk, we hebben enorm veel voortuitgang geboekt i.v.m. CGI. We kunnen nu veel meer laten zien, maar ik denk dat het gaaf is om nu onder water verder te gaan en de Mosasaurus te laten zien".

"Dat is zo'n gaaf en geweldig wezen, dus ik zou er ook wel meer over willen weten. Misschien kunnen we de volgende film, als het daarvan komt natuurlijk, zich onder water laten afspelen".

Wel of niet?
Het is natuurlijk nog niet zeker of het ervan komt. Dominion werd niet uitermate sterk onthaald, maar de box-office mocht er wel zijn. Wie weet krijgen dus nog wel meer te zien van de onderwater dinosaurussen.

NieuwsFilm