Netflix maakt 'Extraction 2' met Chris Hemsworth bijzonder gewelddadig

Goed nieuws voor de fans!


In Extraction zien we Chris Hemsworth als de keiharde clandestiene huursoldaat, Tyler Rake, die al zijn tegenstanders op brute wijze om het leven helpt. Nu blijkt dat het vervolg nóg gewelddadiger zal zijn.

In het eerste deel is Hemsworth, voornamelijk bekend van zijn rol als Thor in het MCU, te zien als Tyler Rake. Hij wordt ingehuurd om de zoon van een gevangengenomen internationale drugscrimineel te redden. Niemand of niets lijkt heeft hem ooit kunnen stoppen, maar deze levensgevaarlijke missie zou wel eens zijn laatste kunnen zijn.

Opgelet: SPOILERS volgen onder de trailer.Dus wel
Op het einde van de blockbuster lijkt Rake te sterven. Hij wordt namelijk door de keel geschoten, valt van een brug af en verdwijnt in het water. Dit heeft hij toch op miraculeuze wijze overleeft. Dat niet alleen, hij krijgt een nieuwe missie, waarvoor hij nog verder zal moeten gaan.

De rating van Extraction 2 is weer R, vanwege het keiharde en bloederige geweld. Ook worden er de nodige grove woorden in gebruikt. Dat niet alleen. Er zit in het vervolg zelfs meer actie dan het origineel.

Reacties
Zo zei Hemsworth al eerder: "Ik heb nog nooit zo hard moeten trainen en vechten voor en in een film. Het is ongelofelijk. De actiescènes zijn super gaaf maar wel realistisch". Regisseur Sam Hargrave deelt een soortgelijke mening.

"Er zit alles in. Knokpartijen, auto achtervolgingen, explosies, treinen, helikopters. Het is de droom van elke actie-fan. Wij hebben er in ieder geval van genoten en hopelijk de kijkers ook!" Later dit jaar komen we erachter of dit klopt.

NieuwsFilm