Marvel grijpt in bij 'Thunderbolts' en vervangt belangrijke man achter de schermen

Marvel kondigt aan dat een oude bekende van de regisseur aan boord komt bij 'Thunderbolts'.


Marvel Studios heeft een nieuwe scriptschrijver aan boord gehaald voor de nieuwe film Thunderbolts. Het gaat om Lee Sung-Jin, een bekende van de regisseur van de film, Jake Schreier.

Dat laat Lee zelf weten aan Variety. ''Ik ben het aan het herschrijven'', vertelt hij. ''Jake vroeg me of ik aan boord wilde komen. Waarschijnlijk zou ik een pauze moeten nemen, maar er zijn veel spannende dingen wat betreft de nieuwe film waardoor ik dit niet kon weigeren.''

Nieuwe samenwerking
Lee Sung-Jin is dus een bekende van Schreier. Ze werkten samen aan de serie BEEF, die binnenkort op streamingdienst Netflix verschijnt. Lee ziet nu wel een groot verschil: ''Het is een eer om betrokken te zijn bij iets van Marvel, maar het is anders.''

''Het is ten eerste niet mijn project, maar dat van Jake. Daarnaast heeft Marvel zo'n enorm bereik, wat het schrijven anders maakt. En tegelijkertijd is het ook weer erg hetzelfde'', aldus Lee. Hij is de opvolger van Eric Pearson.

Release in 2024
De nieuwe Thunderbolts komt waarschijnlijk in juli volgend jaar uit. Zeker is dat personages als Red Guardian, Ghost, Yelena Belova en Taskmaster terugkeren.

Hieronder de trailer van de serie BEEF die best aardig wordt ontvangen.NieuwsFilm