Joaquin Phoenix in western van 'Midsommar'-regisseur Ari Aster

Joaquin Phoenix en 'Midsommar'-regisseur Ari Aster gaan met een western opnieuw samenwerken, na het nog te verschijnen 'Beau is Afraid'


De samenwerking tussen regisseur Ari Aster en acteur Joaquin Phoenix voor de aankomende film Beau is Afraid smaakt kennelijk naar meer. De twee gaan opnieuw samenwerken aan een film, een western om precies te zijn.

Aster en Phoenix hebben de laatste jaren beiden stevig aan hun carrière getimmerd. Aster oogste veel lof met zijn indrukwekkende debuuthorror Hereditary en boekte ook successen met Midsommar. Phoenix werd de afgelopen jaren geprezen om uiteenlopende acteerprestaties en pakte in 2020 eindelijk een felbegeerd Oscarbeeldje voor zijn rol in Joker.

Tweede samenwerking
De eerste samenwerking tussen Aster en Phoenix, de aankomende film Beau is Afraid, is nog niet eens in de bioscoop verschenen, maar een tweede co-productie is al in de maak.

Nieuw genre
Het duo wil nu een western gaan maken. Voor zowel Aster als Phoenix betekent dat een nieuw werkterrein: het betreft een genre waar geen van beiden ervaring mee hebben.

Gezien het talent van Aster en Phoenix zal dat waarschijnlijk geen probleem vormen. Fans van de regisseur en de acteur zullen reikhalzend uitkijken naar de uiteindelijke western, waar op dit moment nog niets over bekend is.

Over Beau is Afraid is meer bekend. Zoals de releasedatum: vanaf 11 mei is de film te zien in de bioscoop. Bekijk hieronder nog eens de trailer.NieuwsFilm