Disney+ werpt eindelijk eerste blik op scifi-avonturenfilm 'Crater'

Een coming-of-age sciencefictionfilm met Ghostbusters: Afterlife- actrice Mckenna Grace als aardse nieuwkomer.


Disney+ heeft op Instagram eindelijk de releasedatum aangekondigd voor hun nieuwe DisneyPlus Original-film.De coming-of-age sciencefictionfilm is geschreven door John Griffin en geproduceerd door Shawn Levy, Dan Levine en Dan Cohen. De uitvoerende producenten van de film zijn Emily Morris, John G. Scotti, Rpin Suwannath, Gordon Gray, Paris Latsis en Terry Douglas. De film wordt geregisseerd door Kyle Patrick Alvarez.

Cast
Voor de hoofdrollen zijn Isaiah Russell-Bailey, Mckenna Grace, Billy Barratt, Orson Hong, Thomas Boyce en Scott Mescudi gecast.

Een laatste wens vervullen
Crater gaat over Caleb Channing (Russell-Bailey), die opgroeit in een mijnkolonie op de maan. Na het overlijden van zijn vader is hij van plan te verhuizen naar een verre planeet, maar voordat hij dit doet, wil hij de laatste wens van zijn vader vervullen. Caleb trommelt zijn drie beste vrienden Dylan (Billy Barratt), Borney (Orson Hong) en Marcus (Thomas Boyce), en aardse nieuwkomer Addison (McKenna Grace) op en samen gaan ze op reis om een ​​mysterieuze krater te verkennen.

Crater is vanaf 12 mei exclusief te zien op Disney+.

NieuwsFilm