Déze 'Avatar'-ster wil nooit meer terugkeren voor een vervolg

Een terugkeer in de populaire 'Avatar'-reeks zit er echt niet in!


Met het succes van Avatar: The Way of Water is er misschien geen enkele acteur die spijt heeft van een terugkeer naar de franchise. Toch ziet een actrice uit het eerste deel het helemaal niet zitten om ooit nog eens een comeback te maken.

Een aantal grote sterren kwamen terug naar de wereld van Pandora om hun rol in de Avatar-reeks weer op te pakken. Zelfs in personages die in het eerste deel al waren vermoord. Zo keren zowel Stephen Lang als Sigourney Weaver terug in The Way of Water.

Comeback
Een actrice ziet zo'n dergelijke comeback niet zitten. Michelle Rodriguez speelde in de eerste Avatar de rol van Trudy: een piloot die zich uiteindelijk aansloot bij de Na'vi. Aan het einde van de film offerde ze zichzelf op om haar vrienden te helpen, waardoor ze uiteindelijk dood ging.

Het plan
Volgens Rodriguez had regisseur James Cameron het plan om het personage terug te laten keren in een volgend deel van Avatar. "Ik had zoiets van: dat kan je niet doen", vertelt de actrice in een interview met Vanity Fair.

Voor een vierde keer
Het zou niet de eerste keer zijn dat het personage van Rodriguez op magische wijze een eerste dood weet te overleven. Het gebeurde eerder ook in Resident Evil, Machete en Fast & The Furious. "We kunnen dat niet voor een vierde keer doen, dat zou overdreven zijn", vertelt de actrice.

NieuwsFilm