Waarom Samuel L. Jackson geen ooglapje meer heeft in 'Secret Invasion'

Waarom Samuel L. Jackson geen ooglapje meer heeft in 'Secret Invasion'

Wat is de status van Nick Fury?

De eerstvolgende Marvel-serie op Disney+ wordt Secret Invasion met Samuel L. Jackson's Nick Fury in de hoofdrol. De serie lijkt een serieuzere toon te hebben dan de meeste Marvel-projecten. In een nieuw interview vertelt Jackson hierover en zegt dat het gebrek aan Fury's ooglapje een representatie is van zijn gemoedstoestand.

Geen ooglapje
Jackson vertelt in een nieuw interview met Vanity Fair wat de reden is dat Nick Fury geen ooglapje meer draagt:

"Hij draagt de patch gewoon niet. De patch maakt deel uit van wie de sterke Nick Fury was. Het maakt nu deel uit van zijn kwetsbaarheid. Je kunt ernaar kijken en zien dat hij niet zo'n perfect onverwoestbaar persoon is. Hij voelt zich niet zo'n jongen."

"Zelfs Nick Fury kan worden geschud, weet je?", vervolgde Jackson. "Hij probeert daarboven te verwerken wat er is gebeurd, snap je? En wat zijn plaats in de wereld is. De dood van Iron Man, de dood van Black Widow, met dat soort dingen heeft hij gewoon uitgecheckt."

Trailer vandaag
Marvel Studios deelde onderstaande poster met het nieuws dat vandaag de nieuwe trailer van de geanticipeerde serie uitkomt. De serie vervolgt het verhaal van Nick Fury en de Skrulls uit Captain Marvel. Zo keren Ben Mendelsohn en Cobie Smulders terug als Talos en Maria Hill.



NieuwsFilm

meest populair