DC Studios zou al werken aan nieuwe 'Justice League'-film

DC Studios zou al werken aan nieuwe 'Justice League'-film

James Gunn laat er geen gras over groeien.

Sinds James Gunn werd aangesteld als de nieuwe grote baas van DC vinden er behoorlijk wat veranderingen plaats. De nodige bekende namen zijn al opgestapt, maar nu is er weer eens goed nieuws!

Het schijnt namelijk dat Gunn en co. van plan zijn om snel werk te maken van een geheel nieuwe Justice League. Deze blockbuster moet gebaseerd worden op het verhaal van Darwyn Cooke, genaamd New Frontiers.

Wat te verwachten
Mocht het hier daadwerkelijk van komen, dan weten we dus al min of meer waar het verhaal over zou gaan. New Frontiers gaat over een Justice League die eigenlijk geen enkele interesse om samen te werken, maar moeten tegen hun zin in samenkomen om de schurk Centre tegen te houden.

Centre is een monsterlijk wezen, dat werd geboren in de kern van de aarde. Miljoenen jaren lang heeft hij alles geobserveerd om op het perfecte moment zijn slag te slaan. Nu is zijn moment aangebroken en wil hij de mensheid uitroeien. Daar wil de League een stokje voor steken.

Wat nu
Mocht Centre echt de nieuwe grote schurk worden, dan lijkt het erop dat hij al zijn aanwezigheid zal laten gelden in aanstaande DC projecten zoals Creature Commandos en The Authority. Gunn heeft mogelijk ook al zijn Justice League-regisseur gevonden: Andres Muschietti, bekend van The Flash.

Of het klopt, dat is nog maar de vraag. Wat wel opvallend is is dat Gunn in februari nog artwork deelde van de New Frontiers stripboeken. Ook heeft de DC baas dit verhaal nog niet ontkracht op sociale media. Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair