Ben Affleck in bloedstollende trailer voor 'Hypnotic'

Ben Affleck in bloedstollende trailer voor 'Hypnotic'

De grenzen van de realiteit lijken te worden opgezocht

Na een eerste indruk vorige maand ziet de trailer van de nieuwste film van Robert Rodriguez, met de titel Hypnotic, dan eindelijk het daglicht. Alhoewel er vooralsnog niet veel bekend was omtrent het verhaal, onthult zich in de trailer een ware psychologische thriller.

Voor zijn nieuwste film werkt Robert Rodriguez (Spy Kids, Planet Terror) voor het eerst samen met Batman-acteur Ben Affleck. Terwijl de bezoekers van het SXSW-festival afgelopen maand al een voorproefje op de film kregen, verschijnt de trailer nu ook voor het grote publiek.

Plot
De film vertelt het verhaal van detective Danny Rourke (Affleck), wiens dochter wordt vermist. Terwijl hij zoekt naar zijn vermiste dochter krijgt hij op werk te maken met een reeks bankovervallen die een verband met de vermissing blijken te hebben. De detective lijkt zich in een web van leugens en bedrog te vinden en begint te twijfelen aan de realiteit.



Cast
Naast Ben Affleck zijn er ook rollen weggelegd voor Alice Braga (I Am Legend) en William Fichtner. (Drive Angry, The Neighbour).

Hypnotic is vanaf 12 mei te zien in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair