Ook bij 'Deadpool 3' wordt er ingegrepen door Marvel Studios

Ook bij 'Deadpool 3' wordt er ingegrepen door Marvel Studios

Weer een nieuwe schrijver of gewoon een extra?

Miljoenen filmfanaten kunnen niet wachten op Deadpool 3. Heel erg gek is dit niet. Niemand minder dan Hugh Jackman keert terug als Wolverine voor de blockbuster, maar hij is niet de enige grote naam die terugkomt.

In eerste instantie werd gemeld dat Wendy Molyneux en Lizzie Molyneux-Logelin, o.a. bekend van Bob's Burgers, het script voor hun rekening zouden nemen. Uiteindelijk werden zij vervangen door Rhett Reese en Paul Wernick.

Wat te verwachten
Reese en Wernick hebben al de nodige ervaring, aangezien zij meewerkten aan de vorige twee Deadpool-films. Zij hebben het script dan ook volledig opnieuw geschreven. Disney was blijkbaar nog steeds niet tevreden, want nu is wéér een nieuwe schrijver toegevoegd.

Het gaat hier om Zeb Wells. Het is vooralsnog onduidelijk of hij de plek van Reese en Wernick inneemt of ze juist een handje komt helpen. Wells werkte al eerder met 'het Huis van de Muis' aan de Marvel-serie She-Hulk: Attorney at Law.

Blij
Zelf is hij in zijn nopjes dat hij weer betrokken is bij een Marvel-project. Zo zegt hij: "We zijn elke dag aan het schrijven, herschrijven, ontwikkelen en voorbereiden. Het is zo leuk om elke dag te lachen. Het is zo heerlijk om deze scènes te horen, te schrijven en te bedenken waarin mensen gewoon grof praten"

"Het geweld is ongecensureerd en keihard, dus het is echt een 'Deadpool'-film, mét Wolverine! Ik geniet er enorm van. Ik kan nu al eerlijk zegen dat het maken van een 'Deadpool'-film een van de leukste creatieve ervaringen van mijn leven is".

NieuwsFilm

meest populair