'Secret Invasion' kondigt komst schurk 'Fantastic Four' aan

'Secret Invasion' kondigt komst schurk 'Fantastic Four' aan

Maakt de Super-Skrull zijn MCU-debuut?

Een nieuwe trailer voor Marvel's Secret Invasion is onlangs uitgekomen. De trailer toonde natuurlijk Samuel L. Jackson's Nick Fury en Ben Mendelsohn's Talos, maar er is ook een personage gespot die verdacht veel lijkt op een bekende Fantastic Four-vijand.

Super-Skrull
In de trailer is namelijk een personage genaamd Gravik (Kingsley Ben-Adir) te zien. Het lijkt erop dat hij de leider is van de vijandige groep Skrulls die op allerlei plekken binnen de overheid zijn geïnfiltreerd.

Tot nu toe hebben we van de Skrulls in het MCU alleen gezien dat ze van gedaante kunnen wisselen en zich dus kunnen vermommen als iedereen die ze maar willen. In de trailer vertoont Gravik ook een andere kracht die je hieronder kunt bekijken. Dit suggereert dat hij wellicht een Super-Skrull is.



Fantastic Four
In de stripboeken is de Super-Skrull genaamd Kl'rt een van de meest herkenbare vijanden van de Fantastic Four. Hij bezit namelijk alle krachten van de teamleden en zorgde voor de dood van Franklin Storm, de vader van Johnny/Human Torch en Sue/Invisible Woman.

Aangezien de Fantastic Four nog niet geïntroduceerd zijn in het MCU, is de kans groot dat Gravik krachten heeft van helden en vijanden die we wel al hebben gezien. Het debuut van de Super-Skrulls is wel weer een teken dat de introductie van de Fantastic Four in het MCU nu echt nadert.

Trailer
Secret Invasion is vanaf 21 juni te zien op Disney+. Hieronder bekijk je de desbetreffende trailer nog eens.



NieuwsFilm

meest populair