Originele topcast keert terug voor een vijfde 'Shrek'

Originele topcast keert terug voor een vijfde 'Shrek'

Klaar voor meer avonturen van de groene ogre?

De laatste Puss in Boots-film, genaamd The Last Wish, was een groot succes. Het schijnt nu dat studio Dreamworks de smaak goed heeft te pakken, want het lijkt eindelijk te gaan komen van Shrek 5!

Dat niet alleen. Het gerucht dat nu de ronde doet is dat de originele stemacteurs allemaal zouden moeten terugkeren. Mocht dat zo zijn, dan betekent dat dat we opnieuw Mike Myers als Shrek, Eddie Murphy als Donkey en Cameron Diaz als Fiona zullen horen.

Mooi vooruitzicht
Zo zegt de Illumination CEO, Chris Meledandri: "De bedoeling is dat iedereen terugkeert. Dat is ook belangrijk. We zijn op dit moment in gesprek met de acteurs maar iedereen is super enthousiast" Het lijkt er dus echt van te gaan komen!

Het feit dat The Last Wish zo goed werd onthaald en zelfs werd genomineerd voor een Oscar voor beste animatiefilm (al ging deze uiteindelijk wel naar Guillermo del Toro's Pinocchio) toont duidelijk aan dat de fans meer willen zien van deze wereld. Dreamworks lijkt nu dus naar de fans te luisteren.

Donkey
Murphy liet zich er vorig jaar al over uit. De acteur had behoorlijk veel zin om terug te keren. Zo zei hij toen nog: "Als Dreamworks een nieuwe 'Shrek'-film wil maken en mij ervoor vraagt dan twijfel ik geen seconde!"

"Ik hou van Donkey. Ze hebben als de 'Puss in Boots'-films, maar ik denk dat een 'Donkey'-film ook heel goed zou kunnen werken. Ik vind Puss fantastisch, maar hij is lang niet zo grappig als Donkey". Zijn wens lijkt werkelijkheid te worden want er wordt niet alleen gesproken over Shrek 5 maar ook een Donkey film!

NieuwsFilm

meest populair