In 'The Dark Knight Rises' zit een filmfout die echt heel suf is

In 'The Dark Knight Rises' zit een filmfout die echt heel suf is

Niet alleen in 'Batman Begins' zit een foutje...

Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over The Batman Begins, waar regisseur Christopher Nolan best wel een grote fout in heeft laten zitten (Heb je dit artikel gemist? Klik dan hier). In The Dark Knight Rises zit echter ook een ongeloofwaardig moment.

In de film neemt Batman het op tegen Bane. Op een gegeven moment laat de schurk grote delen van Gotham opblazen, zodat niemand kan ontsnappen en iedereen vastzit. Maar dat de hele politiemacht vast komt te zitten onder de grond gaat sommige fans toch iets te ver.

Hoe dan
Duizenden politieagenten duiken de grond in, aangezien ze weten dat Bane zich daar ergens schuilhoudt. Hij laat vervolgens alle ondergrondse tunnels exploderen, waardoor alle agenten maandenlang vast komen te zitten en Gotham het moet doen zonder politie.

Dit is natuurlijk al tamelijk knullig, maar wanneer de agenten eindelijk gered worden zien ze er nog 'spik en span' uit. Ze zijn goed gekleed, zijn gezond en zelfs hun haar zit goed. Dit kan natuurlijk niet als je maandenlang in vreselijke condities onder de grond hebt moeten overleven.

Bruce Wayne
Op het einde van de film zit er ook nog een opvallend momentje. Bruce Wayne (Christian Bale) duikt op in het restaurant waar Alfred (Michael Caine) altijd naartoe gaat, zodat laatstgenoemde erachter komt dat hij nog leeft.

Wayne is echter een van de beroemdste mensen op aarde, dus de kans lijkt tamelijk klein dat dit niemand zou opvallen en dat hij gewoon incognito door het leven kan gaan. Bekijk de laatste scène van de film nogmaals hieronder.



NieuwsFilm

meest populair