Dit zijn de Maximals uit de zevende 'Transformers'-film

Dit zijn de Maximals uit de zevende 'Transformers'-film

De nieuwe lichting aan Transformers neemt een hele andere vorm aan dan de Autobots van Optimus Prime.

Met Transformers: Rise of the Beasts rolt Paramount Pictures hun volgende miljoenenproductie uit over de transformerende vechtmachines. In de actiefilm wordt het nieuwe ras van de Maximals geïntroduceerd, waarbij de buitenaardse wezens niet in voertuigen, maar in beesten veranderen. Werp een eerste blik op de beestenboel hieronder.

In samenwerking met de Autobots onder Optimus Prime gaan de Maximals de strijd aan tegen de slechterik Scourge en zijn gevaarlijke Terrorcons in de aankomende film. Transformers: The Rise of the Beasts is de zevende installatie van de filmreeks, die ooit begon met de film Transformers van Michael Bay in 2007.

Met een knipoog naar de bekende Optimus Prime heet de aapachtige leider van de Maximals Optimus Primal. Hij werkt nauw samen met zijn roedel aan verschillende wezens: de snelle Cheetor, die verandert in een jachtluipaard, de gevleugelde valk Airazor en de robo-neushoorn Rhinox.

Een eerste blik op de nieuwe Transformers
Op een recente poster wordt nu voor het eerst de hele kliek aan Maximals onthuld, die samen met de Autobots poseren. Van de Terrorcons is alleen geen spoor te bekennen.

Bekijk de poster hieronder.


Bekijk de afbeelding

Toelichting van de regisseur
Regisseur Steven Caple Jr. vertelde gedurende een presentatie van Paramount over het plot: "Het is 1994, en eigenlijk behandelen zowel de animatieserie als de Bay-films Optimus hetzelfde in de zin van wie hij is als leider. Wat wij nu hebben gedaan is dat we het terugbrengen naar waar je ziet hoe hij wordt, waar je bekend mee bent. En dat is groot nieuws."

Met deze film duiken de kijkers het verhaal van Optimus Prime in, opgedoft met nieuwe Transformers en natuurlijk een hoop spektakel. Transformers: Rise of the Beasts is vanaf 8 juni te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair