Frank Grillo over de zesde 'Purge'-film: wordt dan echt de laatste?

Frank Grillo over de zesde 'Purge'-film: wordt dan echt de laatste?

De acteur heeft er zin in.

Eerder vandaag kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Frank Grillo. De acteur laat Marvel achter zich en gaat nu naar DC, voornamelijk omdat zijn Marvel avontuur niet zo is verlopen zoals gehoopt... Misschien keert hij echter wel terug voor een andere bekende franchise.

Het gaat hier om The Purge-films. In de eerste film uit 2013 was de hoofdrol weggelegd voor Ethan Hawke, maar daarna nam Grillo het stokje over. Hij was te zien als Leo Barnes in The Purge: Anarchy en The Purge: Election Year.

Zesde film
Hierna verschenen nog eens twee films maar dan wel zonder Grillo's Barnes. Toch is er nu goed nieuws voor de fans. Niet alleen schijnt het dat er wordt gewerkt aan de zesde Purge-film, hier zal Grillo normaalgesproken ook voor terugkeren.

Zo zegt de acteur tijdens een recent interview: "Het script ligt al klaar en is ingediend bij Universal. Er zijn meerdere personages, maar de belangrijkste rol gaat naar Leo Barnes. Het wordt het grote slotakkoord van de franchise!"

Grillo vervolgt: "Ik weet nog niet wanneer het ervan komt, maar hopelijk snel. Het werd op een gegeven moment behoorlijk veel over gesproken, maar nu weer even iets minder. We zullen gewoon moeten afwachten".

Echt de laatste?
Of dit echt het laatste Purge-deel valt nog te zien. Horrorfranchises gaan namelijk graag langer doen dan ze doen vermoeden. Denk bijvoorbeeld maar aan Friday the 13th. De vierde film was dan wel The Final Chapter maar toen kwamen er nog eens met zes vervolgen, een cross-over én een reboot.

Ook A Nightmare on Elm Street noemde de zesde film Freddy's Dead: The Final Nightmare. Vervolgens kwam er nog een vervolg, een cross-over en een reboot.

Zelfs Saw doet hier aan mee. De zevende film, genaamd The Last Chapter, is helemaal niet het laatste hoofdstuk, want er komen weer nieuwe films aan.

NieuwsFilm

meest populair