'Minecraft'-fans opgelet: op deze datum verschijnt de 'Minecraft'-bioscoopfilm

'Minecraft'-fans opgelet: op deze datum verschijnt de 'Minecraft'-bioscoopfilm

Eindelijk meer duidelijkheid over de verfilming.

Warner Bros. probeert nu al zo'n 10 jaar om Minecraft, het grootste videospel ooit, naar het witte doek te brengen. Het is alsmaar niet gelukt, maar nu lijkt het erop dat de live-action verfilming van Minecraft er toch echt van gaat komen.

Het spel verscheen in 2011 op de markt en werd al snel een wereldwijde sensatie. Het werd uiteindelijk het meest gespeelde videospel aller tijden.

Verschijningsdatum
Deadline meldt dat Minecraft op 4 april 2025 moet verschijnen in de bioscoop. Momenteel weten we dat Jason Momoa (Aquaman, Dune) een hoofdrol heeft en Jared Hess (Nacho Libre) de film gaat regisseren.

Aangezien de film nu over minder dan twee jaar verschijnt, wordt er hoogstwaarschijnlijk vaart gemaakt met de verdere casting. Daar zullen we komende maanden dus meer over horen.

Verfilmingen
In de laatste jaren zijn het aantal spelverfilmingen flink gestegen en worden ze steeds succesvoller. Zo kregen we recent de twee Sonic-films, Mortal kombat en Uncharted.

De nieuwste spelverfilming, The Super Mario Bros. Movie, zie je nu in de bioscoop. Je bekijkt daar hieronder de trailer van.



NieuwsFilm

meest populair